MIREASA Sez.3 Ep.78 - 4 Iunie 2021 Integral

Concurente noi isi fac aparitia spre surprinderea baietilor la Mireasa din 4 iunie 2021, sezonul 3 episodul 78 reactii pe masura asteptarilor au fost.
mireasa 4 iunie 2021 online
Iar referitor la ce a spus Ionuț...sa ma ierte Dumnezeu, v am tot cititit de a lungul timpului râzând de dna Vera , ba ca nu are par..ba ca are 30 de kg îmbrăcată...si vin eu acum sa spun .... pai femeia asta arata asa de bine??? Femeia asta și a crescut singura copilu ..are peste 55 de ani și încă muncește prin țări străine...femeia asta și a dedicat toată viața ei pentru Ionuț...se vede pe fata ei ca o viata ușoară nu a avut ..în primul rand este extrem de emotiva si toate starile negative se resfrang asupra aspectului fizic ( kg, etc etc) ... Ionuț este răspunzător ( sufletește) pt bunăstarea mentală a mamei lui .. femeia asta are probleme de sănătate bazate pe stres ...el ce sa facă acum ?? Sa o protejeze sau sa nu ii peste ptca " si a tras iubită " ????Tot respectul și admirația pt Ionuț, iar pt dna Victoria sincer..iar trebui pupate mâinile pt toate sacrificiile pe care le a făcut în viața acesta pt copil ... a fost și a rămas o mama singură ..nu a alergat după bărbați ia a alergat sa ii lase rost copilului.

Acesta a fost motivul invocat de Ion, el de fapt nu a placut-o niciodata pe Costinela, nu a simțit nicio atracție fata de ea. Si mai ales că se vedea foarte clar ca se potriveau delo. Doar susținătorii lui Ion, care precis vin din alta galaxie, îi vedeau potriviți. Costinela are nevoie de un bărbat adevărat ! Pânã la urmã are şi doamna Daniela dreptate, de la început Adelina a sãrit pe Alin , nu îl lãsa deloc nu a putut sã mai cunoascã pe nimeni , şi eu am bãiat şi dacã mi-ar aduce una ca şi Adelina sigur reacționez şi eu la fel.

Mireasa din 4 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de vineri 4 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.
Server 2.
Server 3.