Mireasa

MIREASA – Sezonul 3 Episodul 81 din 8 Iunie 2021

mireasa 8 iunie 2021 online

Aduceti psihologul emisiunii mai des pe acolo, sa aiba niste discutii cu fiecare. Poate le-ar prinde bine. Poate doar din cauza faptului ca sunt inchisi acolo, cu niste oameni pe care nu ii agreeaza, sunt concurentele asa sensibile. Comportamentul Izei devine obositor. Nu mi-ar placea sa am un om ca ea langa mine, sa interpreteze orice chestie si sa aiba mereu impresia ca toti sunt impotriva ei, chiar si saracul Blaze, care e un om atat de calm si de intelegator si nu vrea sa supere pe nimeni. Blaze ar merita un trofeu, la cata rabdare are. Va obosi si el la un moment dat sa lupte cu energia asta negativa a Izei. Nici Maria nu e departe, iar de alintarile Andreei nu mai zic.

Da Simona ce FALSĂ ești când e vorba de Iza și cum te uiți, Blaze a greșit când a lăsat-o pe Iza in timp ce dansa!!! Ai ascuns așa insuportabilă câte-o dată Simona pentru că de exemplu pe Radu l-ai lua la tine acasă și pe Andreea și Iza le-ai trimite ACASĂ. Acum a venit și parașută de Romina de la circul Puterea dragostei să își facă reclamă și tu o să o ajuți. Saraca Izabela, multă lume multe femei invidioase ce vorbesc urât despre ea că se victimizează și multe alte lucruri, ea merge așa încântată să danseze cu el și ce face el o lasă și pleacă ,de iubit nu o iubește de avut incredere in EA nu are …dar a ceruto de soție, eu nu știu la ce emisiune se uită uni sau oameni răi le place se simt bine când cineva e îndrăgostit și plânge!!! Așa sunt români răi și cu multă ură, (UNII).

Mireasa din 8 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Marti 8 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.

Server 1.


Server 2.

Server 3.


Server 4.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!