Mireasa

MIREASA – Sezonul 3 Episodul 83 din 10 Iunie 2021

mireasa 10 iunie 2021 online

Costinela şi Ionuț nu se potriveau DELOC se vedea clar, diferență mare de nivel între ei,nu ați văzut că el nu deschidea gura lângă ea, că nu ştia ce şi cum se poartă o conversație. Au facut cuplu de plictiseală nici atracție fizică nu era din partea lui. Cat va dura relația cu fata nouă e treaba lor, nici nu putea sta într-o relație unde nu era bine. Eu mi-am dat seama de la inceput ca pe Ionut nu prea il duce capul, nu-i placea de Costinela si se vedea acest lucru, a facut cuplu de gura mamei lui si a sustinatorilor lui care il indrumau spre ea, in casa o sa stea Romina cu el, afara nu cred ca o sa ramana impreuna prea mult timp, ea si la Puterea Dragostei tot la un baiat de pe primul loc a tintit, numai ca acel baiat era indragostit de alta fata si ea a fost eliminata

Ce relație ciudată la indivizii ăștia Bogdan și Ana. Dacă ăștia doi se iubesc noi care- i privim clar suntem orbi. Totul este de fațadă, un cuplu de competiție nimic mai mult. Sa plece Ana , nu reprezintă nimic pentru Bogdan. Madam Simona nu mai bifeaza nr de cupluri din plan cu astfel de concurenți. Are dreptate Costinela, bărbatul hotărât de care are ea nevoie nu e in casa din păcate. Pentru ea văd un barbat la vreo 40-45 de ani, divorțat sau văduv, deștept, poate ușor arogant. Si nu o zic in nume de rau, dar asa o văd eu. Ar fi frumos sa apăra al un moment dat si sa știm si noi ca e fericita! Si cred ca relația cu Ionut si-a dat ea seama ca nu va funcționa cand io fi sugerat Ionut sa stea la el, cu mami a lui, ca e singura si bla bla. Si pe Costinela chiar nu o văd sa stea cu soacra doar pt ca asa vrea sotul pampalau.

Mireasa din 10 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Joi 10 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.


Server 2.

Server 3.


Server 4.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!