Mireasa

MIREASA – Sezonul 3 Episodul 84 din 11 Iunie 2021

mireasa 11 iunie 2021 online
Cu ceva timp in urma adica la inceputul cunoasteri lui Ionut cu Costinela, am pus un com. aici si spuneam ca nu au nici o legatura unul cu altul! Ionut asta care sta doar cu parerea lui “mami” in brate se schimba de la o zi la alta! Nu imi vine sa cred ca e favorit! Eu doar imi dau cu parerea pe ce vad aici, iar asta “noua” ce e de saracul Ion am vazut-o la Puterea dragostei acolo nu a rezistat si a plecat! Costinela fata saptamani pana la Final! din pacate nu pot vota dar sper ca voturile celor ce vad merg spre ea! Macar ea stie ce cauta si ce vrea! Romina a venit pentru afirmare și pentru bani, n-are nicio treabă cu tema emisiunii. Niciodată fata asta nu se va mărita cu un băiat ca Ionuț. Ea vrea oameni cu bani și se vede că este versată. A venit focusată pe Ionuț că este votat și are șanse la premiu. Să-i deschidă careva ochii lui Ionuț.
Iza ar trebui sa stie ca stresul ,alcoolul și tutunul nu fac casă bună cu epilepsia, Izabela ar trebui să înțeleagă asta. De ce a fost admisă în competiție cu un asemenea diagnostic? Și i-au mai găsit ceva și la cap, Dumnezeule mare!! Tristă situație! Tristă și complicată și pentru Blaze, of, Doamne,dar prefer să nu comentez.Sigur că Izabela ar trebui să plece acasa, nu e cazul să braveze și să-și forțeze limitele, doar ca să prindă finalul competiției, pe care oricum nu avea șanse să o câștige. Sănătatea e cea mai importantă și cred că și medicul din casa ”Mireasa” va avea un cuvânt de spus în acest sens, pentru că chiar nu e de joacă și nici de glumit!

Mireasa din 11 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Vineri 11 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.


Server 2.

Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!