Mireasa

MIREASA – Sezonul 3 Episodul 85 din 12 Iunie 2021

mireasa 12 iunie 2021 online
Pentru prima data cand comentez de cand urmaresc emisiunea dar de cand l-am vazut pe Bogdan am zis ca e pentru Ana. Se aseamana pana si la chip iar cu siguranta peste ceva timp o sa ii vedem bine si afara cu familia care si-o doresc. Bineinteles nu v-or castiga sau nu v-or fi intre favoriti dar se simte o iubire adevarata intre ei. Total impartiala ,fara facand parte dintr-un grup,sunt favoritii mei. Eu cred ca Ionut are un anumit tipar de femeie dupa care i se aprind calcaiele. Brunetele. Si Romina si cealalta fata care nu mai e in concurs (nu-i mai retin numele) seamana bine. Dar e cam prostesc sa alegi pe cineva doar pt felul in care arata fara sa ii cunosti si caracterul inainte de a sari intr-o relatie. Asa fac pustanii de liceu, nu barbatii in toata firea care pretind ca vor sa se insoare.
Acest Sergio este un mitocan, nu înțeleg cum este sustinatorul Alinei și o denigreaza la greu el când în mod normal ar trebui s- o susțină. Urat! Ce ar trebui să facă ea ca să convingă ca vrea să rămână în casă? Este clar toată lumea vrea să se sărute, să sară pe el, poate așa convinge. Ea are stilul ei , este mai rezervată, vrea să se asigure că băiatul respectiv este cel ce merită. Eu in Bogdan nu am incredere ca vrea sa fie cu Ana Maria,și reacțiile lui sunt foarte urâte nu e ceea ce se pare și sub masca lui se ascund multe lucruri,chiar urâte.

Mireasa din 12 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Sambata 12 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.


Server 2.

Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!