Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 86 din 14 iunie 2021

mireasa 14 iunie 2021 online
Ionut si Liviu chiar nu merita sa fie in top 3. Iar Bogdan pare foarte suparat ca Anamaria a ramas in casa, Costinela meritai locul 1, ai dat dovada de eleganta si bun simt cand era foarte usor sa comentezi lipsa de coloana vertebrala si falsitate a celor doi “indragostiti”. Bravo, ai fost o lady pana la capat! Câtă nesimtire pe mârlanul de Marian si pe cei care, o urăsc pe Alina!! Si dacă nu-ti place cineva, incerci să rămâi rezervat, educat, dar nu se vorbeste asa de o fată. Deci pentru ei, iti place nu-ti place de cineva, trebuie să fi fals, si să faci cuplu, foarte bine Alina, iubestete mult si respectă-te si vei fi respectată dar de persoane inteligente nu de majoritatea!
Am observat si eu privirea Anei, dar sperând că va pleca, am ignorat-o. Alin nu se vindeca in emisiune. Pana nu il va ” experimenta” Anaconda, nu există tratament pentru el. Ar putea să fie mai atent la Cosmin macar asa, pentru a petrece timpul in mod placut. Dar, nu. El se teme că pierde experienta de la hotel. Costinela ar fi trebuit să rămână sa se distreze si sa tina piept rautaciosilor din casă, asa cum i-a înfruntat Alina. Malvina a picat in clasament in momentul in care a inceput sa o submineaze pe Alina. Dar mai sunt necesare unele dușuri reci!! Asemenea Marian. Si daca nu stie sa vorbeasca si ce sa vorbeasca atunci când trebuie , va avea o surpriză.
Lipsa lui Bogdan de reacție la anunțarea clasamentului a dat mult de gândit. Nimeni nu își explică situarea Anei pe locul doi, cand săptămâna trecută a fost ultima. Ceva nu funcționează corect, iar sforarii au scenariul pregatit. Poate aflam si adevarul din “Operatiunea Biletelul “. Ma intreb cum va suporta Maria faptul că nu mai este pe podium, dar Ana da?

Mireasa din 14 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Luni 14 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.


Server 2.

Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!