Mireasa Sezonul 3 Episodul 87 din 15 iunie 2021

Intra aici pentru a urmari online HD, emisiunea Mireasa sezonul 3 episodul 87 teledifuzat pe data de 15 Iunie 2021 online integral si in reluare.
mireasa 15 iunie 2021 online
Mie mi se pare ca Alin vrea sa ii dea o sansa Adelinei si sa o ajute sa se schimbe in bine. Ar putea sa isi gaseasca el alta fata, dar ii ramane alaturi. E de apreciat. Daca relatia va merge sau nu, va depinde mai mult de ea. Eu imi doresc sa le mearga, sa-si bage doamna Danela unghia in gat si sa vada ca prea este plina de rautate.

Nici in Bucuresti nu mai are loc Alina din cauza Simonei. Ingrozitoare femeie poate fi...tine partea uneia ca Maria din Barsana, pentru care nu a avut nici o obiectie cand isi facea planuri (iluzorii,desiguri) de business woman cu Ruxi, si mutare in Bucuresti, dar de Alina (care a trait in Londra si Bologna) nu incape nicicum In plus cred ca ii masoare si respiratiile sa vada daca e pe cale sa se indragosteasca sau nu, sa nu cumva sa ramana in casa fara vreun rost. Niciodata nu va face Alina ceva de dragul fanteziilor Simonei.

Nimeni nu are dreptul să o judece pe Iza. Să își vadă fiecare barna din ochii lui. Iar dacă Blaze o iubește cu adevărat și sa hotărât să o susțină foarte frumos. Un lucru e sigur și Izabela îl iubește mult. Eu nu sunt fumătoare dar știu că este greu să te lași de fumat dar nu imposibil însă trebuie multă voință.

Mireasa din 15 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Marti 15 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.
Server 2.
Server 3.