Mireasa Sezonul 3 Episodul 91 din 19 iunie 2021

Urmariti pe acest site, sambata seara, emisiunea Mireasa sezonul 3 episodul 91 teledifuzata pe data de 19 Iunie 2021 online indiferent de program.
mireasa 19 iunie 2021 online
Adelina joacă bine cartea, știe ce secrete ascunde afară și vrea sa il câștige pe Alin înainte să părăsească casa.Stăteam și analizam cat de frumos i-a explicat bietu baiat că pentru el o logodnă inseamna mult,la care ea nu înseamnă mult,e doar o promisiune. Da Adelina,ai dreptate logodnă=promisiunea că te ia de sotie,băiatul știa ce vorbește,si tu la fel,incercai să il prostești pe față.

Dar tot nu am inteles ceva cu prezenta mamelor in casa mireasa, de ce au chemat pe mama de baiat in casa, ce rol are ele? Baiatul trebuie sa vina de fusta mamai pina cind se insoara? De ce a chemat mame de baieti si nu mame de fete, ca daca am sta strîmb si sa judecam drept partea femeiasca este mai sensibila si au suferit si sufera violente domestice.

Cosmina asta care se face ca e plina de educatie, arata exact contrarul. Parintii ei cred ca sunt foarte mandrii de ea cand se comporta ca o femeie usoara si incearca sa desparta un cuplu. Sau se referea educatie scolara si nu cea de acasa. Fericirea draga mea niciodata nu ti-o poti construi pe nefericirea altcuiva, ca vei ajunge in situatia Adelinei si vei vedea cat de mult ai gresit.

Mireasa din 19 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Sambata 19 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.