Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 92 din 21 iunie 2021

mireasa 21 iunie 2021 online
Sa fie clar Alin nu are nicio relatie cu nimeni din casa ,e liber ca pasarea cerului,poate sa se cupleze cu orice fata fara probleme! Asa zisa “promisiune”fata de o pornista ca Adelina e nula ,ea incercand zi de zi sa-l distruga psihic obligandu-l la ceva ce el prin prizma unui infantil nu poate sa-i faca fata!A venit din neant aceasta neavenita ,l-a cunoscut 2-3 saptamani si intra cu bocancii in viata  lui si a familiei lui incercand 24 din 24 sa-i termine mental!
Adelinaa imi place foarte mult de tine! Tru trebuie sa lupți foarte mult pentru ,Alin! Cosmin are tupeu,este foarte supărată,că ai intrat in Emisiune! A spus că nu are nimic cu Alin,dar se vede destul de clar,ca ea il vrea! Imi pare rau ,dar d- na Daniela este foarte exagerată! Face prea multa gălăgie,ce vrea sa o iubească Alin,numai pe dumneaiei! Nu mi- a placut deloc când te- a dat la o parte de lângă Alin! Nu vreau decât să se gândească ca are si dumneaiei fata si nu cred ca i- ar conveni sa i se întâmple așa ceva! Oricum,Alin poartă vina,ar trebui sa fie mai sigur pe el!
Femeile din viata lui Alin parca-s trase la indigo. Cosmina comenteaza de Adelina, dar si ea are demnitate 0. Doamna Daniela si Alexandra (sora lui Alin) sunt la fel, ca na, sunt mama – fiica. Despre Alin ce sa mai zicem? E baiat bun, dar toata lumea decide pentru el. Daca s-ar impune putin… Da satisfactie productiei Mireasa, care fix asta cauta: scandal, intriga, victimizare, show, ca nu degeaba Simona tot pune accent pe “show-ul Mireasa”.

Mireasa din 21 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Luni 21 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.

Server 2.

Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!