Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 95 din 24 iunie 2021

mireasa 24 iunie 2021 online

Singurul moment cu adevarat frumos din acest material, sunt melodiile lui Julio Iglesias si Michael Bolton restul a fost cel mai penibil si teatral moment. Acest doi prefacuti care si-au batut joc de Alina, fiecare in felul lui, nu meritau acest moment. Cat de fericita era Ana ca in sfarsit isi poate elibera hormonii. Aceasta Morticia cu rasul ei antipatic, a pus ochii pe Bogdan din ziua in care a intrat in casa si a recurs la cel mai murdar tertip de a se baga in sufletul. Mie personal imi este mult mai antipatica decat Iza…care macar are o scuza, ca e bolnava. Asta a actionat cu un calcul sadic premeditat.  No, zcum ca a probat-o la pat, poate s-o ia de nevasta. Iar am nevoie de niste lamai.

Ce-mi place de Simona ca nu il mai suporta deloc pe Ionut si zice “am inteles, bine, bine” asa ironica, plus ca ii intoarce orice vorba si ii da peste nas cu adevarul. Bine Simona ca esti o femeie desteapta care vede situatia si esti directa. Multi o sa spuna ca nu e impartiala, dar totusi nu se poate sa lasam parsivii si leprele sa faca pe sfintii si sa ia premiul!
 
Este incredibil ce se întâmplă în această emisiune, deși îmi este realmente milă de Izabela, dar așa ceva nu este permis. A facut- o pe Alina in ultimul hal, cuvinte spuse de o viitoare soție de neconceput. Ferească Dumnezeu! Eu cred ca plecam acasă în secunda doi, nu se poate tolera așa ceva. Antena 1 , ce vreti sa o luati si pe Alina cu salvarea? Nu este permis că această fată să fie batjocura oricui! Faceți ” materiale ” doar pentru reiting că sa va umpleti buzunarele de bani, dar faceti- le cu toți trantorii si toate fufele care stau bine mersi pe csnapele si se amuză de cum este batjocorită Alina. Este prea mult!

Mireasa din 24 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Joi 24 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.


Server 2.

Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!