Mireasa Sezonul 3 Episodul 96 din 25 iunie 2021

Asteptarile incep sa se resimta intre concurenti din casa Mireasa sezonul 3 episodul 96 difuzata pe 25 iunie 2021intamplarile incep sa aiba efecte.
mireasa 25 iunie 2021 online
Doamna Victoria este foarte manipulatoare și nu o sa îl lase pe Ionuț sa își întemeieze o familie niciodată. Ea încă nu știe ca copilul nu ii aparține și are viata lui. Este foarte rea nu are pic de empatie. Ei nu ii convine de nici o fata și dintr-un motiv absurd a cautat sa se bage în relația lor. Romina sa fi tare și sa nu taci niciodată sa nu accepți sa lași capul jos când nu ai avut nici o vina fii puternica.

D-a Victoria era o mama blândă, împăciuitor și când li s-a demascat caracterul a devenit arțăgos jignitoare știe multe rușine asta e om cu doua fete nu are cuvinte în vocabular sa contra atace și baga proverbul cu vulpea, se vede ce caracter are bravo Costinela bafta în viata.
 
Asta este Ionut,si tu ai stiut din casa,cand el a zis cu subiect si predicat ca nu are sentimente pt tine si la cateva zile a facut cuplu cu tine,si tu ai acceptat.O voce din acea casa a spus eact ce zici tu acum,si a fost blamata,huiduita facuta in fel si chip,si nu cred ca era cazul..adevarul e incomod de multe ori..tu cu acea coloana vertebrala pe care o tot fluturi,de ce nu ai zis in casa cat ai fost,ce rost mai aveau aceste declaratii de afara?

Mireasa din 25 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Vineri 25 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.
Server 2.
Server 3.