Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 98 din 28 iunie 2021

mireasa 28 iunie 2021 online

Intr-o discuție Liviu zicea ca i-ar plăcea sa fie doamna preoteasa ( se gândea ca după căsătorie Liviu sa devină popa). Ce fel de preoteasa va fi, dacă azi am auzit-o înjurând și folosind numele domnului Iisus Hristos in înjuratura.Pai obraznica și nerușinată asta nu are nici cea mai mică legătura cu biserica și cu cele sfinte. Rusine sa-i fie ! Nici birjari nu folosesc asemenea înjurături,dar sa auzi o domnișoara care se pretinde educata și cu aspirații la titlul de Preotrasa.

Alin nu e un bărbat asumat, cică să împace pe toată lumea. Lui i- ar placea o hâțâială cu vodeochatista, dar de sotie, nici vorbă. Crede că lașitatea de a recunoaște că nu o vrea decât pt o experiență e egală cu diplomatia. Adelina e o fata de moravuri îndoielnice, obsedata, versata in a manipula bărbații, fara scrupule și demnitate. Știe că odată dezvăluite imaginile compromițătoare îl va rata pe Alin și se zvârcolește sa- l prindă în plasă. D- na Daniela o mama disperata, care a văzut că pampalaul riscă să-si distrugă viața, terfelește imaginea proprie și a familiei sale să îl țină în rând cu lumea pe fiul ei imatur. Cosmina, o fata talentata, atrasa de Alin și flatată de atenția doamnei Daniela, se lasă tarâtă in mizeria lor. Parca suntem într-un roman de Camil Petrescu.
 
Adelina a demonstrat, că nu era nimic adevărat, din ceea ce spune la telefon, cãnd Alin se distra!! Ce mi-a placut de Alin eu ies sambătă si tu duminecă faci cuplu el spune nu, luni sau după ce am iesit, tu erai calare pe animatoare nu degeaba, până si pe ea se minte!

Mireasa din 28 iunie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Luni 28 iunie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!