Puterea dragostei 11 Iunie 2021 online Episodul 320

Aya cu Andrei nu au nici o treabă unul cu altul!nu transmit nimic, nici iubire ,nici prietenie.cand se întâlnesc ea se ferește de el și face pe supărata pe ei ii ține împreună doar Mariana și competiția si uneori ii da de gol, tot Mariana când sunt certați dar comentează tot timpul de Maria și Marinescu.  "Mult zgomot pentru nimic"..."Intelectualii casei", s-au intersectat prin dialoguri agramate, urlate asupra limbii române , gramaticii, și foarte interesant Alexandra, lansează spre analiză "teorema lui Pitagora"(geometrie cls. a 6 a ) , limbi străine cunoscute. Circ . Circ Circ,în așteptarea "Galei nerușinării" , acuzații reciproce , intrigi, uneltiri, cumpărări de voturi, eliminarea celor incomozi care nu aderă la cooperativa impostorilor dragostei .Amfitrionii acestei caricaturi de emisiune Alexandra, Comanici, bufonul de serviciu, Radu, Codruț și "sultana prezentatoare Cristina-Mihaela"Doamne,, fără jenă cât gunoi, câtă aroganță, înverșunare scot la iveală din culisele acestei producții .

Nu uitati ca in fiecare saptamana un concurent poate castiga premiul de 1500 de euro, cine credeti ca va pune mana pe bani in aceasta saptamana ? Emisiunea Puterea Dragostei este o emisiune unde tineri fara o relatie se pot inscrie si participa in incercarea de a-si gasi marea dragoste.

Puterea Dragostei 11 iunie 2021

Inscrierile sunt deschise tot timpul asa ca daca iti cauti dragostea si te atrage un concurent din casa poti intra foarte usor. Filmarile au loc in Istanbul iar acolo baietii si fetele au la dispozitie cate 8 ore pe zi in care se pot vedea, dar si cu diferite ocazii stabilite de organizatori. Astazi urmarim cu totii o noua editie din cadrul emisiunii Puterea Dragostei de la ora 11:00 si ora 17:00. Va invitam si sa comentati cele intamplate in cadrul editiei de astazi, nu uitati ca maine ne asteapta o editie noua in care controversele din case ni se vor arata cu fiecare pas, materiale controversate, discutii interesante dar si noi povesti de dragoste ne vor fi prezentate in editia urmatoare.

In aceasta zi putem vedea inca o editie la fel de plina de intamplari si nu numai, editie din Puterea dragostei transmisa in data de 11 iunie 2021 si care este pusa aici special de pe youtube, unde poate fi regasita zilnic.

Server 1.