Survivor Romania sezonul 2 Episodul 89 din 11 iunie 2021

Incurajari venite strategic pentru sustinerea echipei la Survivor Romania sezonul 2 Episodul 89 din 11 iunie 2021 sunt considerate planuri de viitor.
Survivor sezonul 2 online
Traseul cu nămol e cel mai dificil, din păcate concurenţii sunt epuizaţi atât fizic cât şi psihic, se pare că unora li se face rău, durează de prea mult timp concursul ăsta...mi s-a făcut din nou milă de bieţii concurenţi, era mult mai bine să se fi terminat concursul luna trecută, parcă e o chinuială generală, păcate nu mai are nici un farmec, hai faimoşii! Zanni nu a stat o zi pe banca, în momentul de față veteranii sunt Elena, Albert și Zanni, ținând cont că Elena a avut pauză de aproape o lună, Albert a mai avut pauză de două jocuri acum face o săptămână, o sa fie in forta la individuale dar ce facem cu Zanni care nu a avut pauză deloc, se vede ca e slăbit, nemancat,azi la joc l-am văzut cum a sărit în apă pt o minge că să fie mai aproape de Elena, cum își susține colegii la fiecare joc, mâine la fel, mereu striga la ei, nu sta o secundă pe banca, e fraier că la cum are probleme cu genunchii ar putea să-i pună probleme la individuale, ar trebui să facă și el pauză!

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 89 din 11 iunie 2021 HD

Daca vor pierde Faimoșii vreun joc de imunitate sapamana acesta, votez Ștefan și Elena.Abia au așteptat haterii lui Ștefan sa iasa la rampa dupa ce s-a enervat ca a fost pe lângă la jocul de recompensa. Recunosc ca exagerează Ștefan atunci când pierde puncte, insa nici pokemonii nu sunt vreun model de urmat in viață. Imi doresc sa rămână Ștefan si Elena in competiție cât mai mult întrucât am văzut ca prezenta lor ii deranjează teribil pe pokemoni. Lumea are memoria scurta, au uitat repede ce imbarligaturi făceau pokemonii cu doar 2-3 sapamani in urmă.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 89, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 11 iunie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.
Server 1.
Server 2.
Server 3.