Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 episodul 100 online 1 iulie 2021

Survivor sezonul 2 online

 Ultimii trei FAIMOȘI (o mică analiză)
Măi, măi, ce dramă la Survivor: băieții se așteaptă ca fetele să gândească tipic masculin, să nu mai plângă, iar fetele se așteaptă ca băieții să fie emoționali, să le înțeleagă. Practic, băieții oferă sfaturi și soluții, iar fetele nu vor altceva decât să fie înțelese. Asta e drama care macină relații după relații. Ne este greu să acceptăm că suntem diferiți și proiectăm propria “realitate” asupra celuilalt. Dacă nu se încadrează în acest tipar, cel din fața noastră este un om fals, un manipulator, o victimă ș.a. Nimic mai greșit!
1. Zani e cel mai mare strateg și totodată o ființă care apelează la cele mai înjositoare metode de manipulare. El, practic, îi percepe pe ceilalți ca fiind diabolici pentru că nu poate vedea în afară ce nu are înăuntru. El crede că toți cei din jur sunt asemenea lui. Sebastian îi va fi “prieten” până va trece puntea. Să discuți persoana, nu evenimentele, arată cât este dispus să sacrifice pentru a-și atinge țelul. N-aș vrea să câștige pentru că nu joacă cinstit. Și probabil va recunoaște asta imediat ce va pune mâna pe trofeu. Ne va râde în nas.
2. Sebastian se bazează pe ceea ce românii numesc papagal. E bun sportiv, dar caracterul lasă de dorit. E genul care îți spune după competiție că acesta a fost jocul, că s-a folosit de toate subterfugiile pentru a ajunge cat mai departe în competiție. Schopenhauer spune că această strategie este uzată des atunci când audienței îi place circul. Mi-ar fi plăcut să aibă altă atitudine. A jignit mulți concurenți, chiar și din echipa lui.
3. Elena dramatizează, dar, chiar dacă sunt trăsături pe care nu le îngrădesc în comportamentul ei, n-am văzut-o aproape niciodată să recurgă la ceea ce Zani și Sebastian practică zi de zi – atacul la persoană. Asta e marea diferență între Elena și cei doi colegi ai ei. Asta e diferența în orice relație umană, oriunde pe planeta asta. Să ataci o femei în halul în care o fac ei nu-i semn de maturitate.

Server 1.


Server 2.

Sever 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!