Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 Episodul 87 din 6 iunie 2021

Survivor sezonul 2 online
Din răzbunare ca pleacă acasă, Adelina a fost cea care a provocat scandalul și a influientat- o pe Maria. Maria nu putea sa spună despre băieți asa ceva,  fără sa fie sprijinita de Adelina. Deși a fost foarte slaba pe traseu,  nu a adus puncte Adelina a fost cea mai vocala tot timpul, în CAMP  ea era cea care deschidea subiectul faimoșii criticandu- i în fata colegilor ei tot timpul pe faimoși și având la fiecare faimos de zis ceva. Ea a dezbinat echipa. Maria are pretenții sa fie însoțită pe traseu doar de Marius, dar nu uita ca poate și Marius vine obosit după traseu.  Adelina a intrat în relații cu ZANNI, crezând ca o va susține sa nu plece, deși știa cata umilință a indurat Elena de la ZANNI timp de  5 luni. Elena a fost mult mai reținută și puternica pentru a nu claca și asta se vede în rezultatele pozitive  la joc.  Nu faimoșii i- au dezbinat,  ci Adelina. În fond acolo sunt pe cont propriu, fiecare răspunde de propria persoana. Asa cum își așterne fiecare, asa doarme.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 87 din 6 iunie 2021 HD


Eu cred ca Maria și Adelina au mai multa dreptate, fiindcă în orice fel ei ar fi trebuit sa le apere, este ca și în cazul în care cineva din familie face ceva greșit, familia conștientizează ca este greșit, dar îi ia apărarea acelui membru… Chiar sunt niște găini băieții de la războinici, eu dacă venea abandonatu ala la minr în tabăra, îl scoteam în șuturi, puțin i-mi pasa de camere… Iese din concurs schilodit de mine garantat! Maria  se comporta ca un copil intradevar, dar sa fim seriosi Maria este mai barbata decat toti 3 de acolo, cei 3 niciodata nu le a luat apararea fetelor, cand au fost jignite de faimosi. Uite Sorin cum a fost el,nu le a permis faimosilor sa se ia cineva din echipa lui, doar atunci cu Albert care na, aveau conflict, dar chiar si asa, tot ii mai lua apararea cateodata lui Albert. Chiar ca sunt 3 gaini Albert, Andrei si Marius.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 87, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 6 iunie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Server 1 la ora 20.45.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!