Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 Episodul 88 din 10 iunie 2021

Survivor sezonul 2 online
Sper sa castige o fata sezonul asta. Baietii au dezamagit mult desi unii dintre ei aveau potential. De o parte am avut o echipa de misogini care si-au votat aproape toate fetele afara din echipa (Faimosii), iar de cealalta parte am avut niste baietei lipsiti de personalitate care nu au niciodata nicio parere (Razboinicii) … Vot Elena si Maria! Albert peste obsedat de el însuși și de succes, suferă de megalomanie, crede că susținerea pe care a avut-o este rezultatul recunoasterii unor merite personale și refuză obsesiv adevarul că a fost susținut dintr-un sentiment de solidaritate, împotriva atacurilor lui Sorin și Starlin. Elena e singura persoana normala la cap din toata emisiunea asta. Mie personal nu imi pasa de fundul ei sau de alte detalii de genul. E acolo de la inceput, e o sportiva extrem de buna si nu a jignit niciodata pe nimeni.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 88 din 10 iunie 2021 HD


Aveti voi o problema cu fundul Elenei, dar am ajuns la concluzia ca este singura care merita sa castige marele premiu. E singura fata care e acolo de la inceput, are cel mai bun procentaj de victorii dintre concurentii vechi (si e in Top 3 la general) si nu a jignit absolut niciodata pe nimeni. In plus, a fost constanta si in ceea ce priveste atitudinea ei: am observat cu totii ca unii concurenti erau initial niste mielusei si ulterior au iesit la atac, dar ea a ramas aceeasi de la inceput pana acum.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 88, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 10 iunie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Server 1.


Server 2.


Server 3.

Server 4.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!