Survivor Romania sezonul 2 Episodul 88 din 10 iunie 2021

Cinstea devine motiv de reprosuri intre echipe la Survivor Romania sezonul 2 Episodul 88 din 10 iunie 2021 se cauta noi dovezi de sabotaj intre toti.
Survivor sezonul 2 online
Sper sa castige o fata sezonul asta. Baietii au dezamagit mult desi unii dintre ei aveau potential. De o parte am avut o echipa de misogini care si-au votat aproape toate fetele afara din echipa (Faimosii), iar de cealalta parte am avut niste baietei lipsiti de personalitate care nu au niciodata nicio parere (Razboinicii) ... Vot Elena si Maria! Albert peste obsedat de el însuși și de succes, suferă de megalomanie, crede că susținerea pe care a avut-o este rezultatul recunoasterii unor merite personale și refuză obsesiv adevarul că a fost susținut dintr-un sentiment de solidaritate, împotriva atacurilor lui Sorin și Starlin. Elena e singura persoana normala la cap din toata emisiunea asta. Mie personal nu imi pasa de fundul ei sau de alte detalii de genul. E acolo de la inceput, e o sportiva extrem de buna si nu a jignit niciodata pe nimeni.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 88 din 10 iunie 2021 HD

Aveti voi o problema cu fundul Elenei, dar am ajuns la concluzia ca este singura care merita sa castige marele premiu. E singura fata care e acolo de la inceput, are cel mai bun procentaj de victorii dintre concurentii vechi (si e in Top 3 la general) si nu a jignit absolut niciodata pe nimeni. In plus, a fost constanta si in ceea ce priveste atitudinea ei: am observat cu totii ca unii concurenti erau initial niste mielusei si ulterior au iesit la atac, dar ea a ramas aceeasi de la inceput pana acum.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 88, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 10 iunie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.
Server 1.
Server 2.
Server 3.
Server 4.