Survivor Romania

Survivor Romania sezonul 2 Episodul 96 din 24 iunie 2021

Survivor sezonul 2 online
Oameni buni, in primul sezon sau inceput individualele cu 10 concurenți, voi ce vreti sa faceti? Sa faceti direct finala? Sunt doar 7 concurenti acum… Ajunge să trageți de timp! Individualele trebuia sa inceapa cu mult timp in urma! Competitia trebuia sa se termine cu mult timp in urma! Contractul era ca aceasta coppetitie sa fie ca si sezonul trecut, pana pe 31 mai, dar voi ce faceti? Pentru rating? Pentru bani? Pentru vizualizari? Pentru voturi? Ajunge! Aveți macar puțin respect si pentru concurenți si pentru spectatori! Hai odată cu individualele.

Survivor Romania Sezonul 2 episodul 96 din 24 iunie 2021 HD

Cosmin a spus azi la Teo Show un lucru important. Cei care fac alianțe in concurs nu vor fi prieteni, iar cei care sunt prieteni in competitie vor rămâne si după ea. Pe Elena nu o susține nimeni din aliații ei din show ,poate doar Moro si Antonescu. Jador a fost de zeci de ori pe la toate televiziunile unde a zis că vrea să câștige Zanni . Pentru Zanni până acum și-au arătat susținerea official următoarele persoane. Jador, Cosmin ,Ana Porgras,Andreea Lobda, Cucu, Alexandra Stan, Simona Hapciuc, Raluca, Roxana Nemeș, Culita. Asta spune multe despre caracterul celor doi concurenți..daca Zanni e o persoană asa rea de ce și-a făcut așa mulți prieteni? Si aliatii Elenei din competiție oare de cu nu o susțin in continuare?  Cosmin a zis doar primele 4 rânduri, restul sunt argumentele la vorbele lui. Legat de prieteni Zanni are o prietenie vizibilă si adevărată cu Sebastian si Albert dintre concurenții rămași alături de el .Elena doar cu Maria care la fel e o alianță, nu o prietenie.

Asteptarea a luat sfarsit! Survivor Romania Sezonul 2 Episodul 96, competitia care forteaza toate limitele, incepe sambata, 24 iunie 2021 de la ora 20:00! Faimosii si Razboinicii, fata in fata in prima confruntare si avem primele imagini.

Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!