Destine ratacite

Destine Ratacite – Ep 671 din 13 Iulie 2021 Subtitrat

destine ratacite 13 iulie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 671 va fi difuzat in data 13 iulie 2021

Destine ratacite episodul 671 din 13 iulie 2021 HD

Simar cu Amar ajung acasã.  Toți sunt hipnotizați Simar ii vede. Indravati zice lui Simar cã Prem e bine. Cã au complotat toți împotriva ei. Cã vã voi pedepsi. Indravati zice cum ai dat tu pe soțul tãu mie. Simar zice suspecteazã ceva trebuie sã o aduc în eroare. Simar zice cã trece orice probã. Simar i a cuțitul şi zice cã se mutileazã ptr a i demonstra. Indravati zice vã mai dau o şansã apoi gata. Indravati zice cã merge la piațã dupã ceva ptr slujbã.  Amar o urmãreşte pe Indravati.  Simar merge la Prem.  El zice am recuperat firul sacru. El aratã rana ce şi a fãcut o.  Simar zice cã a gãsit femeia ce o cãuta. Prem zice sã aducã pe femeia aia la Indravati.  Simar sunã pe Amar ptr a vedea cã Indravati e acolo. Defapt Prem  nu e Prem ci regele.  El iar e vrãjit şi ştie ce a aflat Simar.  Indravati apare la Prem.  Regele zice Simar are alte intenții. Cã ne a trãdat. Indravati a vãzut şnurul lui Prem şi l a vrãjit iar. Ea i a dat alt şnur de al ei. Prem e iar regele fiindcã l a vrãjit.  Apoi Indravati întreabã unde a fost Simar pe rege. Prem zice cã Simar a fost la femeia cu semnul de care Indravati se teme. Indravati îşi aminteşte şi e speriatã. Ea zice cum a dat Simar de ea. Indravati se teme de femeia aia. Indravati dispare. Amar e tot pe drum dupã Indravati. Aceasta apare iar la el deşi lipsise. Amar zice lui Simar cã Indravati e acolo. Indravati apare la Amar în fațã.
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 671 cu traducere inclusa de la data de 13 iulie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!