DESTINE RATACITE Ep 687 din 29 Iulie 2021 Tradus

Urmareste astazi alaturi de noi telenovela indiana Destine ratacite ep 687 tradus, difuzata pe data de 29 iulie 2021 integral la cateva ore de la tv.
destine ratacite 29 iulie 2021 online

Va asteptam alaturi de echipa noastra sa vizionam online Destine Ratacite episodul 687 va fi difuzat in data 29 iulie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 687 din 29 iulie 2021 HD

PATALIDEVI merge la Devika dar nu poate atinge fiindcã are ceva de la zeițã. Ea apoi îşi dã jos şi vede ceva ce o sperie. Swara sunã pe Simar. Ea zice cã a sunat sã felicite ptr Roli cã a venit înapoi. Swara zice cã nu poate pãstra relațiile. Simar zice cã merge la Kolkata la ea. Simar zice familiei cã mege la Kolkata ptr Swara. Devika apare în uşã. Însã nu e Devika ci PATALIDEVI. PATALIDEVI a posedat o pe Devika. Ea a pus o pe Devika într o pãpuşã. PATALIDEVI zice cã vrea sã distrugã pe Simar ptr cã a omorât pe Mohini şi pe Indravati. PATALIDEVI vede cã Simar nu are medalionul zeiței. Patali se pune pe canapea. Ea zice cã o va poseda pe Simar şi o va face maleficã. Prem aduce medalionul zeiței şi dã lui Simar. Amar merge la Patali şi ea se enerveazã. Picioarele i se fac galbene. Patali face candelabrul sã cadã pe Simar ca sã nu mai aibã medalionul. Patali merge şi împinge pe Simar. Ea se rãneşte şi sângele e galben. Ea nu vrea sã arate. Mata gi merge la ea dar Patali ascunde lichidul. Apoi Patali zice cum va face statui sã plãteascã chiria. Cã mâna e rãnitã. Simar zice cã merge la Kolkata. Patali zice acolo e raiul vrãjitoarelor. Ea zice cã trebuie sã meargã şi ea acolo. Devika zice cã merge şi ea Simar acceptã neştiind cã nu e Devika ci PATALIDEVI.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.

In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume:
Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45;
Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45.

Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 687 cu traducere inclusa de la data de 29 iulie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.