Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 660 din 2 iulie 2021

destine ratacite 2 iulie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 660 va fi difuzat in data 2 iulie 2021

Destine ratacite episodul 660 din 2 iulie 2021 HD

Indravati spune apoi cã dacã nu faci nimic rãu pânã mâine searã vei avea pe Prem şi pe Roli iar.  Sujata duce pe Siddanth în templu Sujata scapã platoul jos. Simar vede cã Indravati nu a auzit zgomotul. Simar zice sã scape iar platoul ca sã vadã.  Indravati nu aude zgomotul din templu. Simar zice familiei cã ea nu aude zgomotul din templu. Apoi Simar duce familia în templu şi zice cred cã Indravati plãnuieşte ceva. Cã  de ce l a adus înapoi pe Siddanth? De ce a venit înapoi.? Simar zice de cartea ce era bucãți. Sujata zice dar ea ne a fãcut bine. Simar zice sã nu aflãm secretul ei. Simar zice poate le a rupt ptr a nu i afla povestea. Simar zice de partea din carte ce lipseşte. Indravati pândeşte familia dar nu i aude. Siddanth merge la Prem şi l vede. Apoi vede vasul cu Roli şi şi aminteşte de ea. Simar cu Amar vin dupã Siddanth.  Ei merg jos la masã. Apoi Simar zice lui Siddanth sã aducã ofrandã zeiței. Ei merg la templu şi Siddanth face slujba.
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 660 cu traducere inclusa de la data de 2 iulie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!