Destine ratacite Episodul 661 din 3 iulie 2021

destine ratacite 3 iulie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 661 va fi difuzat in data 3 iulie 2021

Destine ratacite episodul 661 din 3 iulie 2021 HD

Amar zice de femeia din sat ce a vorbit de tablou. Amar zice precis femeia aia ştia ceva de indravati de aia a omorât o.  A doua zi toți i au masa iar. Indravati vede cã Siddanth cu Amar nu sunt la masã. Ea zice lui Simar. Indravati întreabã unde sunt Amar cu Siddanth.  Cei doi s au dus în sat.
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 661 cu traducere inclusa de la data de 3 iulie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.