Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 662 din 4 iulie 2021

destine ratacite 4 iulie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 662 va fi difuzat in data 4 iulie 2021

Destine ratacite episodul 662 din 4 iulie 2021 HD

 Indravati zice facem un ritual important. Ea spune nu te prefaci nu? Indravati zice peste ceva ore necazurile talr se vor termina. Indravati zice de ce doarme acolo la parter şi nu în camera ei. Ea zice te conduc eu spre camera ta de sus. Simar a vrut sã plece pe geam afarã de aia a stat acolo. Indravati o duce pe Simar la ea în camerã familia vede. Amar zice ne am pregãtit sã poatã Simar pleca.  Kushi apare la Simar în camerã din dulap. Indravati a închis uşa. Amar a fãcut planul cu Kushi.  Indravati trimite familia la templu ptr a face magia ei neagrã şi a readuce pe Prem.  Ea zice nu vreau sã vã afecteze magia. Simar iese pe geam deghizatã. Kushi o ajutã sã coboare scara de la geam. Indravati face magia ei. Curentul se întrerupe.  Simar ajunge la acel sat. Simar ajunge la o casã veche unde parcã ar mai fi fost. Ea aude râsete şi clopoței ca a lui Indravati.  Indravati simte. Ea zice chemați pe Simar.  Simar zice nu plec fãrã sã aflu. Indravati zice sã vinã Simar ptr a lua o decizie. Ea zice cã doar pe unul din cei doi poate vindeca.
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 662 cu traducere inclusa de la data de 4 iulie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!