Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 664 – 6 Iulie 2021 ONLINE

destine ratacite 6 iulie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 664 va fi difuzat in data 6 iulie 2021

Destine ratacite episodul 664 din 6 iulie 2021 HD

Simar vede lume multa pe strada, care o plimbau pe zeita si strigau in gura mare.  Ea are obiceiul sa se roage mereu. Isi reaminteste cand Prem s-a repezit la ea sa o stranga de gat si din acest motiv se roaga.   Parca si-a revenit si i-a pus mana pe umar. Ea s-a cam speriat si el o roaga sa stea linistita ca nu o sa mai ii faca rau!  Se aduna toti si tin o slujba in cinstea insanatosirii lui Prem. Merge sa ia fetele de la scoala si l-e duce in camera lor.   El, a vrut sa plece cu masina, dar langa el s-a urcat vrajitoarea care apare si dispare. Incepe sa il seduca si el se cam sperie.   Ii cere sa inchida ochii si ii face cateva vraji. Il schimba total si incepe sa ii povesteasca ce facea el intr-o viata anterioara.   El a crezut in vraja ei si a devenit un om puternic. El tacea si asculta la povestea ei.   Dupa ce termina vine un agent de politie care ii intreaba de ce stationeaza neregulamentar.   Ii cere sa coboare din masina si el incepe sa se lupte cu cei trei politisti, pe care ii doboara la pamant cu puterea lui.   Cei de acasa se intreaba de ce nu mai vine. Se intreaba ce s-a intamplat cu ani in urma? Dupa lupta a disparut si se mira si organele de politie.   Amar si Jarvi au pornit in cautarea lui. L-au gasit langa masina cu politia langa el. Ei povestesc ce le-a facut si ea i-a pus alt nume.   Nu mai era el si nu mai stia ce se intampla.
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 664 cu traducere inclusa de la data de 6 iulie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!