Destine ratacite

DESTINE RATACITE – Episodul 673 din 15 Iulie 2021

destine ratacite 15 iulie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 673 va fi difuzat in data 15 iulie 2021

Destine ratacite episodul 673 din 15 iulie 2021 HD

Simar fuge spre templu Indravati face vrajã şi n o lasã sã intre în templu pe Simar.  Apoi Indravati face un zid invizibil.  Simar se loveşte. Vrãjitoarea bãtrânã zice orice faci nu te lãsãm la templu. Cã te poți ascunde oriunde.  Prem o i a pe Simar s o ducã afarã dar Indravati ii îndepãrteazã. Indravati zice nu ín afara casei ci înauntru te ascunzi. Indravati numãrã ca la v ați ascunselea. Simar se ascunde. Siddanth ajunge la casa femeii. El vede pe Amar.  Amar zice cã femeia asta e mentorul lui Indravati.  Numãrãtoarea se terminã Indravati zice sã nu facã nimic nimeni.  Apoi Indravati face vrajã şi vede pe Simar unde e. Indravati merge la Simar. Mata gi se sperie. Indravati vede o masã pe hol acolo  e Simar.  Indravati o prinde pe Simar şi o scoate afarã de sub masã.  Indravati o aduce jos pe Simar. Prem vrea s o ajute dar Indravati face vrajã. Apoi vrãjitoarea bãtrânã face pe toți stanã de piatrã. Indravati zice nu mai am nevoie de ajutorul tãu Simar poți pleca. Indravati aduce vasul apoi face vrajã. Simar zice stai Indravati! Siddanth cu Amar ajung acasã dar vãd luminile cã se sting. Siddanth zice ceva nu e bine. El intrã în casã.  Simar e bãgat în vas.
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 673 cu traducere inclusa de la data de 15 iulie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.


Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!