Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 675 din 17 Iulie 2021 Integral HD

destine ratacite 17 iulie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 675 va fi difuzat in data 17 iulie 2021 cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 675 din 17 iulie 2021 HD

Prem e cu Indravati el priveşte poza lui Simar din trecut.  Indravati zice de ceva proces de ştergere a memoriei. Prem zice nu voi spune nimic de durere dacã Simar va fi adusã înapoi.  Jhanvi se sperie de ceva. Indravati face vrajã la foc şi pune pe foc brãțãrile lui Simar vermilionul şi lãnțişorul nupțial. Prem nu poate bãga în foc lanțul nupțial.
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 675 cu traducere inclusa de la data de 17 iulie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!