Destine ratacite Episodul 676 online 18 Iulie 2021 HD

destine ratacite 18 iulie 2021 online

Va asteptam asa cum ne-am obisnuit in fiecare seara aici sa vedem online HD serialul din Destine Ratacite episodul 676 va fi difuzat in data 18 iulie 2021 cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 676 din 18 iulie 2021 HD

Siddanth e la casa veche a lui Indravati de 100 de ani. El cautã o metodã de a intra. Însã dã de scutul protector al vrãjitoarei. Siddanth aflã apoi o fereastrã prin care o vede pe Indravati. Pari cu Mata gi merg la prima uşã şi dau de un munte. Apoi la altã uşã dau de o pãdure urâtã. Apoi de o prãpastie mare. Kushi aproape cade. Siddanth aude pe vrãjitoare cum vorbesc de familie cã sunt prinşi în casa lor. Indravati zice lui Badi Amaa cã va face pe Prem sã uite pe Simar. Badi Amaa zice ai grijã cã venerația asta e grea şi Prem poate suferi. Indravati zice cum sã fac rãu lui? Siddanth zice trebuie sã salvez pe Prem. Amar apare la Siddanth. Indravati aude un zgomot. Ea merge la fereastrã dar bãieții se feresc. Apoi bãieții îşi pun ceva costume de pompieri sã poatã intra prin focul de la scut. Siddanth spune merg eu primul. Siddanth cu Amar intrã în casã. Ei reuşesc sã nu fie rãniți de foc. Apoi ei dau jos costumele. Pe urmã ei merg la Indravati care e cu Prem. Indravati vrea sã i a unghia ei cu puteri ce e la Prem în palmã. Mata gi se roagã zeiței şi se împiedicã de covor apoi vede uşa. Ea zice uşa asta nu era aici.
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 676 cu traducere inclusa de la data de 18 iulie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.