Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 678 din 20 Iulie 2021 Online

destine ratacite 20 iulie 2021 online

Va asteptam asa cum ne-am obisnuit in fiecare seara sa vedem online Destine Ratacite episodul 678 va fi difuzat in data 20 iulie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 678 din 20 iulie 2021 HD

Ofrandã de pe jos se înegreşte. Vrãjitoarea dispare. Mata gi aude tot din telefon. Vrãjitoarea bãtrânã râde de ei. Rajendra  a zis aceea era vrãjitoarea bãtrânã. Mata gi zice zeița e cu noi. Ea zice sã nu mai lãsați pe nimeni în casã. Mata gi zice fetelor mâine continuãm cãlãtoria.  Indravati e cu Prem în camerã şi zice cã n a putut face ritualul.  Indravati zice zeiței cã nu va putea face nimic.  Înțeleptul ține slujba cu Siddanth şi Amar.  El zice Indravati e periculoasã.  Siddanth zice cum dã l salvãm pe Prem.  Înțeleptul zice Prem e inconştient. Un iepure vine în junglã la Pari. El avea roşu pe el. Sujata zice ce faci Pari fiindcã a vrut sã iasã din cerc. Se face dimineațã.  Toate femeile dorm. Mata gi vede pe vrãjitoarea bãtrânã ce se uitã la ele. Vrãjitoarea bãtrânã zice cât veți mai sta în cerc? Ea zice dați mi vasele şi nu vã fac nimic.  Ea zice convingeți pe Mata gi. Mata gi zice Zeița e cu noi. Ea zice sfârşitul tãu vine spirit malefic. Vrãjitoarea bãtrânã zice avem mai multã putere noi ca zeița.   Ea zice ieşiți de acolo dacã aveți curaj.  Sujata zice lui Mata gi cã ea cu fetele nu ies de acolo. Mata gi zice apoi lui Kushi sã dea vasele. Mata gi duce vasele la vrãjitoare şi toarnã pe ea vermilion. Apoi o prinde şi o pun pmtoate pe vrãjitoare în cercul cu vermilion.  Indravati zice oare unde e Badi Amaa?
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 678 cu traducere inclusa de la data de 20 iulie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!