Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 679 din 21 Iulie 2021

destine ratacite 21 iulie 2021 online

Asa cum ne-am obisnuit in fiecare seara sa vedem online Destine Ratacite episodul 679 va fi difuzat in data 21 iulie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 679 din 21 iulie 2021 HD

Vrãjitoarea bãtrânã zice aveți douã şanse doar. Mata gi zice aleg eu vasul.   Mata gi i a capacele de pe vase apoi se roagã ptr un indiciu. Ele se tem. Mata gi i a vasul bun. Vrãjitoarea bãtrânã zice ai nimerit din prima.  Mata gi zice acum totul depinde de zeițã.  Mata gi toarnã apa din vas pe uşa templului.  Ceva se întâmplã.  Furtuna vine şi se face ceațã apoi întuneric. Vrãjitoarea bãtrânã zice e semnul înfrângerii tale Nirmala. 
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 679 cu traducere inclusa de la data de 21 iulie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!