Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 680 din 22 Iulie 2021

destine ratacite 22 iulie 2021 online

Asa cum ne-am obisnuit in fiecare seara sa vedem online Destine Ratacite episodul 680 va fi difuzat in data 22 iulie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 680 din 22 iulie 2021 HD

Vrãjitoarea bãtrânã zice n o puteți vedea pe Roli doar s o auziți. Ea zice cã vraja lui Indravati de atunci cu Prem când a cãzut talismanul în vas a fãcut ca ea sã nu mai revinã. Vrãjitoarea bãtrânã dispare apoi. Simar e disperatã. Ea zice unde e Roli? Voalul zeiței se ridicã şi merge pe Simar ca binecuvântare. Sujata zice asta e binecuvântarea zeiței. Mata gi zice precis zeița ne va ajuta sã scãpãm de Indravati. Simar zice e începutul sfârşitului lui Indravati.  Amar sunã pe Mata gi şi aflã cã Roli nu e. Prem e adus acasã de Siddanth şi Amar dar Indravati apare în prag. Indravati zice când Prem îşi revine veți vedea. Şi ce i am fãcut lui Roli toatã viața veți suferi.  Preotul zice cã Prem îşi va reveni. Siddanth aude pe Roli dar n o vede. El zice unde e Roli. De ce n o vãd. Mata gi zice Indravati a fãcut o invizibilã. 
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 680 cu traducere inclusa de la data de 22 iulie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!