Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 681 din 23 Iulie 2021 Tradus

destine ratacite 23 iulie 2021 online

Asa cum ne-am obisnuit in fiecare seara sa vedem online Destine Ratacite episodul 681 va fi difuzat in data 23 iulie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 681 din 23 iulie 2021 HD

Roli zice nu se poate cã atunci Indravati ar câştiga iar noi am pierde. Simar se roagã zeiței. Apoi pleacã.  Simar iese pe uşã.  Sujata zice nu face bine Simar.  Preotul se roagã zeiței ptr a l ajuta pe Prem.  Furtuna vine la preot. O hârtie vine la preot din carte. El citeşte despre ceva împãrat şi o vrãjitoare. El mulțumeşte zeiței.  Simar cheamã pe Indravati. Ea zice accept toate condițiile tale. Indravati apare şi zice nu te voi ajuta gratis. Sujata zice nu o asculta  Simar! Indravati zice de dragostea de 100 de ani. Ea zice cã vrea moartea familiei Bharadwaj.  Toți sunt şocați.  Indravati râde. Mata gi zice cã nu e de acord. Guru gi sunã pe Simar şi zice cã a aflat o magie ptr a anihila pe Indravati.  Simar zice familiei dar apoi parcã vede ceva.
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 681 cu traducere inclusa de la data de 23 iulie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!