Destine ratacite Episodul 682 din 24 Iulie 2021 Integral

Urmareste reluarea noul episod al serialului indian Destine ratacite ep 682 tradus, difuzat pe data de 24 iulie 2021 integral la cateva ore de la tv.
destine ratacite 24 iulie 2021 online

Asa cum ne-am obisnuit in fiecare seara sa vedem online Destine Ratacite episodul 682 va fi difuzat in data 24 iulie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 682 din 24 iulie 2021 HD

Simar zice nu mor fãrã sã te distrug. Simar se aruncã cu Indravati în acea groapã. Dar Indravati se prinde de ea şi amândouã cad. Simar se opreşte şi vede ceva ca o cetate. Simar zice ce loc e ãsta. Apoi vede un simbol ce era pe hartã. Ea îşi aminteşte. Indravati zice aici e locul unde vrãjitoarele îşi iau puterile. Cã aici e Patali Devi zeița vrãjitoarelor. INDRAVATI zice ea era aceea femeie la care noi ne am aplecat atunci cu vrãjitoarea bãtrânã. Cã noi avem pe Patali Devi cum aveți voi pe zeița Durga. Indravati zice PATALIDEVI ne ajutã nu ca zeița voastrã care e un udol de piatrã doar. Indravati zice voi rãspândi rãul în întreaga lume. Ea zice cã se va uni cu Prem. Cã sã se pregãteascã sã moarã Simar. Indravati o strânge de gãt pe Simar. Apoi o aruncã cât colo. Simar cade jos. Familia primeşte semn. O furtunã vine la ei Mata gi ține candela. Bãieții sunt prinşi în gheațã. Amar zice doar in miracol ne poate salva.
 
Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 682 cu traducere inclusa de la data de 24 iulie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.