Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 101 din 1 iulie 2021

mireasa 1 iulie 2021 online

-Este inadmisibil ce se întâmplă în casă! Nimeni nu înțelege ceea ce face Alina! Nimeni nu lăsa capul jos în fața ei, nimeni nu o ridică în slavi, nimeni nu recunoaște cât este ea de sensibilă, nimeni nu trece cu vederea  peste săgețile pe care le aruncă, nimeni nu vede ce divă este ea. Toată lumea vede în ea cel mai mare pericol, toți se tem că nu se mai pot căsători din cauza ei. Niște brute! Toți sunt niște nenorociti, doar ea este adevarata fata bună! Doar ea a dovedit adevarata dragoste, adevăratele virtuți, adevarata bunătate, adevarata.
Acum, dacă tot este mireasa săptămânii, poate să facă ce vrea ea. Ce dacă face mișto de cineva, este dreptul ei. Așa este frumos, așa a văzut și verișoara, și bunica, și mamica și pisica. Așa că, nu mai comentați atâta, sunteți niște inculți toți ăștia de vă uitați la emisiune! Clar? Vedeți-vă de treabă și votați-o pe Alina! Vrea să rămână și în sezonul următor!
– Cosminica, draga de ea, a reușit să demonstreze ce fatuca educată este ea.  Ea nu știe că niciodată nu trebuie să – ți clădești fericirea pe nefericirea altuia și nici că nu trebuie să speculezi slăbiciunile pentru a fi tu mulțumit!
Poate de aceea părinții nu or fi fost de acord cu întrarea ei în casă?! Dacă nu minte, desigur!
S-a lipit rău de tot de Alin, desigur că a întrat cu acest scop în casă, desigur că ăsta a fost motivul pentru care s-a apropiat de d na Daniela (altfel ce să-i placă la ea?), desigur că vrea doar sa se distreze și sa strice ploile, apoi ii pupă pe portofel și pe Alin și pe Daniela.
-Și draguta de Romina, altă fatuca intrată în casă cu gânduri mărețe, a început să fie judecător. Dacă nimeni din casă nu ți-a judecat faptele tale, tu de ce să le judeci pe ale altora? Pentru că nu – ți cunoști “lungul nasului”, pentru că nu ai proprietatea termenilor și a măsurii.

Mireasa din 1 iulie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Joi  1 iulie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.


Server 2.

Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!