Mireasa Sezonul 3 Episodul 104 din 5 iulie 2021

Descoperim cine este vizat de plecarea acasa in urma galei la Mireasa sezonul 3 episodul 104 difuzat pe 5 iulie 2021 fiecare concurent are emotii.
mireasa 5 iulie 2021 online
-Ionete, al nostru, s-a trezit brusc. Păi ce, își bat ăștia joc de el, îl pun să facă ce vor ei. Știu ei cine este el, chiar și fără Mami este bărbat! Iar Rominei să-i între bine în cap, când spune el "lasă-mă" trebuie să plece, abia după aceea sa se întoarcă! El când "vrea să fluiere, fluieră"! Și oricum tot nu a înțeles ce scrie în telefonul fetei asteia, că nu prea înțelege engleza. Dar, ce să vezi, cine scrie în engleză "tati ei" din America, care are grijă de ea.
Păi bine mai Romina, noi tocmai îți plângeam de milă că nu ai pe nimeni care sa aibă grija de tine! Și tu să ai un "tati" tocmai în America?! Ei, lasă, mai merge unul și la Castranova!
-Continua telenovela în care, personajele principale, Alin și Cosmina își tot fac probleme cu conștiința, după ce se mai "dau puțin în bărci". El, nu și nu! Ea, da și nu!
Putem trage concluzia că Alin nu știe sa facă deosebirea dintre o relație (un cuplu) și o prietenie. Dacă accepți o relație cu cineva înseamnă că ai niște sentimente față de acel cineva. Simți mult mai mult pentru acel cineva decât pentru un alt cineva. Adică dorești din suflet sa fii cu acea persoana, ți-e dragă, te interesează.
Dacă ai astfel de sentimente cam pui stop altor prietenii, sau măcar nu le duci până în pânzele albe.
Bine întreba Marian "ce vor spune fetele care te văd că faci și reletie și prietenie"! Cred că, în cazul lui Alin, este o lipsă totală de experienta și maturitate. Cum se va sfârși telenovela, vom vedea!
Nu le putem "ferici", adică invidia pe cele două, Adelina și Cosmina.
Oricum, interesant mod de a aborda relațiile. Alin vrea cu toată lumea. Nu se poate abține și nici nu se poate hotărâ.
-Blaze dovedește multă maturitate. Are niște principii sănătoase și un mod sănătos de a interpreta ceea ce se întâmplă. Până la această vârstă, departe de familie, vede lucrurile în logica fireasca și se manifestă fără ură, fără invidie, fără ascunzișuri, fără crize fără țipete.
Bătălia lui mare se duce cu Iza, manifestările ei fiind total diferite de ale lui. De altfel și Iza duce o luptă continuă cu ea însăși. Există undeva, dincolo de problemele complicate de sănătate, niște răni, traume, nevindecate. Vrea să fie ceea ce ar trebui sa fie dar nu reușește. Cu ajutor de specialitate, cred că, relația lor ar putea fi normala. Se vede că Blaze are tot felul de gânduri și întrebări fără răspuns.
-Liviu și Maria mai colorează și ei monotonia din casă, așa cum ne-au obișnuit. Veriga "slabă" din cuplul lor este Maria. Ea își dă aere de divă și se retrage ca un cățeluș atunci când este prinsă pe picior greșit, așa cum s-a întâmplat și astăzi cu telefoanele. Cred însă că se vor căsători.
-Ei, ce putem spune despre votul de astăzi al telespectatorilor? Susținătorii cărei concurente și - ar dori să rămână în casă Emil și sa plece Bogdan? Nu trebuie prea multă gândire! Oricum este regretabil!

Mireasa din 5 iulie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Luni  5 iulie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.
Server 2.
Server 3.