Mireasa Sezonul 3 Episodul 105 din 6 iulie 2021

Urmarile unei saptamani pline de decizii si rasturnari de situatie la Mireasa sezonul 3 episodul 105 din 6 iulie 2021 cuplurile devin tot mai stresate
mireasa 6 iulie 2021 online
Alin vrea sa testeze terenul pe mai multe fronturi. Cât despre Cosmina, pai așa face o fata care se respecta??? Mai vb urat și despre Adelina. Ea e mai rău că Adelina. Până și Alina e mai ok și are mai mult bun simț și valori fata de Cosmina. Și ce susținere are , fix de la una care s a băgat și ea în altă relație, Romina, care vrea sa bifeze rapid nunta pentru premiu ci nu din alte motive pt că se vede că se chinuiește sa l suporte pe Ionuț, că nu este ceea ce agrează de fapt și se preface, pledează în mironosiță virgina.

Mireasa din 6 iulie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Luni  6 iulie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.