Mireasa

MIREASA Sezonul 3 Episodul 115 gala din 17 Iulie 2021

mireasa 17 iulie 2021 online

Va asteptam in fiecare zi aici sa vedem online HD emisiunea din Mireasa sezonul 3 episodul 115 va fi difuzat in data 17 iulie 2021 fiind si gala saptamanii difuzata in fiecare sfarsit de saptamana in ziua de sambata.

Dacă era același moment, dar Alin cu Alina, nu cu Cosmina, nu se mai  bucura NIMENI așa, poate doar doamna Mari. Nu cred ca mai mergeau sa îi felicite.  Nu mi-a plăcut relația Alin-Adelina, dar nici Alin-Cosmina. E o relație trasă de păr intre un om neasumat si o domnișoară care umbla după el cand omul era intr-o relatie si la nivel declarativ, spunea că NU o vrea pe Cosmina. Ba mai mult, Cosmina il tot întreba dacă s-a decis sa incheie relația cu Adelina.   O femeie care se respecta, vrea sa fie cucerită, bărbatul sa o vrea, nu ea sa umble după el. Foarte bine gândește Alina, oricât ar plăcea un băiat, nu umbla după el, așteaptă sa fie cucerită.

La MPFM se vota in functie de dorinta, nu ca ai un cuplu sau nu. E o prostie sa voteze concurenții  din primele săptămâni, doar pe cei care nu au cuplu. Daca in finala era cea mai votata o fată singura sau una  din cuplu si nu se căsătorea, se împărțeau banii. Asa ar fi corect si acum, doar ca asa, nu s-ar mai căsători nimeni. Aici se vede teatrul, ca doar pentru bani. Daca nu se schimba formatul emisiunii cu un an de emisie,  nu se creează familii, ci relații consumate la hotel si afară fiecare separat.

Mireasa din 17 iulie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Sambata 17 iulie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.


Server 2.

Server 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!