Mireasa

MIREASA Sezonul 3 Episodul 116 din 19 Iulie 2021

mireasa 19 iulie 2021 online

Va asteptam zilnic aici sa vedem online HD emisiunea din Mireasa sezonul 3 episodul 116 va fi difuzat in data 19 iulie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Doamna Daniela nu e pregătită, ea e doar amuzantă. Ea știe că Alin și Cosmina n-ar face niciodată pasul ăsta așa de repede, așa că nu are de ce să-și facă griji că ar putea să o ia în serios. Ea își declară mulțumirea și dorința ca ei să se căsătorească, cu speranța că Adelina o să vadă și o să fie deranjată (chiar dânsa a zis că sigur se uită pe youtube sau îi arată cineva). Dansul ăla memorabil când s-a oficializat relația și dânsa era cu mătura, voia să denote o bucurie evident exacerbată, cu dedicație pentru cineva de acasă. E destul de vizibil. Ea încă se gândește la Adelina. Asta era toată treaba. Vreau să menționez că nu o susțin pe Adelina, n-am făcut-o niciodată. Dar unele lucruri chiar se observă.

Doamne, Simono, cât de nesimțita ești! “Sa te trimită acasă la mami!”  Ai atâția ani de televiziune degeaba. Nu te poți abține sa nu faci remarci răutăcioase la adresa celor care nu-ți sunt pe plac. Deși nu mi-a plăcut Ionut și Dna Victoria, cum de altfel nu plac pe nimeni din aceasta emisiune, apreciez faptul ca el a dat dovada de mai mult bun simt decât toți de acolo la un loc. Eu in locul lui o luam la mișto pe Dna moderator de fiecare data când ms ataca așa “subtil” cum ii place ei. Oricum nu are nimic amuzant și antrenant in ea. Nu se compara cu Vaida care deși ma enerva și ea de multe ori, avea totusi ceva ce Simona nu are: TALENT! Da, știm, câștiga cei 2 porcușori falși: afonul și Cenușăreasa care a scăpat de sarakie.

Mireasa din 19 iulie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de LUNI 19 iulie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.


Server 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!