Mireasa

MIREASA Sezonul 3 Episodul 117 din 20 Iulie 2021

mireasa 20 iulie 2021 online

Va asteptam zilnic sa urmarim online HD emisiunea din Mireasa sezonul 3 episodul 117 va fi difuzat in data 20 iulie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Romina este o fată calculată, a intrat in casă chitită pe Ionut, baiatul săptămânii ! A măturat-o pe Costinela si se îndrepta spre căsătorie . Isi dorea viața de familie . Ionuț și-a dat cu sama ce hram poarta mândra si a spus pas căsătoriei DAR a dus-o acasă in probe . Cum e clar ca nu va trece de exigențele lui Ionuț isi va aduce aminte brusc ca ea e o artista si vrea o cariera . O va mătura  pe Izabela si va pleca sa facă o melodie cu Blaze ! O melodie cu “ cântec “ . Iza știe cu cine are de-a face dar Blaze nu e atât de blând si îndrăgostit cum credem și va face exact ce vrea el . Deci îi vom vedea pe mami și Ionuț la Craiova , Iza la Bacău iar Blaze cu Romina in studio , la București .  Oare când  au pus ei la cale aceasta minunată colaborare  ?? Ce au ei in comun dpdv muzical ? Ce oportunități profesionale ii oferă “vedeta “ Romina lui Blaze ca sa treacă peste temerile  Izei  vizavi de scopurile ascunse ale cântacioasei !?  Îmi pare  rău de Iza  dar eu cred că va suferi si va vărsa multe lacrimi . Azi am văzut o parte a caracterului lui Blaze care nu-mi place !

Cred ca Alina ar fi fost potrivita de la inceput cu Alin dar n-a fost sa fie ,ea fiind mai rezervata! Alin a fost inhatat cu forta de stricata de Adelina care nu l-a lasat sa respire timp de 2 luni,santajandu-l 24 din 24 cu smiorcaielile ei dezaxate! Cu,Cosmina si-a regasit pacea si chiar daca e tarziu cumva,e o fata frumoasa,inteligenta ,placuta si e alegerea cea mai inteligenta pt Alin! Va face o casa buna cu ea!

Mireasa din 20 iulie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Marti 20 iulie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.


Server 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!