Mireasa

MIREASA Sezonul 3 Episodul 118 din 21 Iulie 2021

mireasa 21 iulie 2021 online

Va asteptam in fiecare zi aici la emisiunea din Mireasa sezonul 3 episodul 118 ce va fi difuzat in data 21 iulie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Tot aud ca Ionuț nu este jucător cum nu ?! când a reușit sa păcălească atâta lume sa îl voteze un sezon întreg fară sa aibă pe cineva sigur era in top 3 și Romina top 3 însă el a făcut jocul de la hotel cu Romina și Staful ia ajutat  si concurenti la fel de aia nici nu era mirat el, in așa fel încât sa ii scoată din casa la cererea lui ?! De ce nu a zis la susținători lui ca nu mai vrea și ca voturile sa le dea unui alt concurent ce vrea sa ajungă in tabloul final dacă tot sunt așa puternice cum se tot vorbește doar pentru ca au câștigat sezonul 2 având pile la staf si la pensiunea vieți ?  Doar ele iau zis in scrisoarea citită de Simona in direct dacă vrea sa iasă sa le zică nu a făcut asta însă a făcut cum a știu  el ..teapa susținători va făcut-o Ionuț căscați bine ochii înainte de a alege pe cine susțineți va pacăliți soții si luați alocația copiilor ori ajutorul social  sa votați niște neasumatii

Alin mereu spune cate ceva interesant. Dupa ce acum cateva zile a spus ca e un personaj, acum a mai spus ca a venit in aceasta emisiune ca sa intre si el intr-un cuplu si daca nu merge, aia e. Deci sa intelegem ca el nu a venit aici pentru a-si crea o relatie bazata pe sentimente, ci ca sa intre intr-un cuplu cu cine s-o nimeri si apoi vede el daca merge sau nu. De fapt, asta a si facut. A intrat intr-un cuplu cu prima fata care i s-a oferit pe tava si a stat cu ea cateva luni intr-o relatie fara sa simta nimic, doar de dragul de a fi si el in emisiune, sa nu fie eliminat. Ulterior, vazand ca nu merge relatia si ca e groasa treaba, s-a reorientat catre altcineva, probabil pe acelasi rationament. Fac cuplu si vad eu apoi daca merge. Se vede cu ochiul liber ca procedeaza in aceeasi maniera. E detasat in relatie, rece, indiferent, are mereu un zambet tamp pe chip si mimeaza dragostea. Numai ca in privirea lui nu se vede ceea ce transmit alti baieti indragostiti . Nu se vede acel licar, nu se vede ca isi soarbe din priviri iubita.

Mireasa din 21 iulie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Miercuri 21 iulie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!