Mireasa

MIREASA Sezonul 3 Episodul 119 din 22 Iulie 2021

mireasa 22 iulie 2021 online

Intamplari actualizate din noua editie difuzata astazi de la Mireasa sezonul 3 episodul 119 ce va fi disponibila in data 22 iulie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Mi-am dat seama de jocul de 2 bani al lui Alin: o relație eșuată din cauza unei femei nebune, posesive și isterice…Alin băiat bun, sufletist, fidel peste măsură care își caută soție și-a găsit femeia perfectă în Cosmina( o fată posesivă dar meschină), o sărută în direct( pentru că a și zis că s-a întâmplat asta pentru prima oară în direct) vezi Doamne marea iubire și publicul înduioșat rău de tot să sară publicul cu votul și câștigă mirificul premiu… când defapt treaba e foarte simplă: Daniela o mahalagioaica înnebunita după bani, Alin un papitoi care face cum cântă mă-sa iar Cosmina… caută doar sa se răzbune pentru trecutul ei. Din păcate așa e și in viața de zi cu zi. Persoanele care au tupeul sa spună lucrurilor pe nume și sincere își atrag cel mai mult hate iar celor “liniștiti” și fățarnici care își văd interesul și care stiu sa ambaleze frumos cuvintele le merge cel mai bine. E vina Izei pt ca trebuie sa învețe sa nu mai fie naiva și sa joace parșiv. Pentru ca nu mulți apreciaza sinceritatea și se vede din plin asta și in emisiunea Mireasa. Majoritatea publicului e format din oameni cu mentalitate conservatoare și care refuza sau chiar nu reușesc sa vada dincolo de aparente. Trist, sincer.

Nu țin cu Liviu, dar aici a avut mare dreptate! Vulcanic, asa cum e el, e asumat, și a zis ca vrea sa câștige banii, e normal. Cine ar refuza atâția bani? Pepa se abține de la orice, la fel și pampalaul ala de iubit al ei, cu picioarele mai subțiri decât ale ei. La început de relație, asta se dădea pe lângă el, și el mereu o respingea. Hai ca deja e evident. Ii copiază pe Mădălina și Radu. Păcat ca o sa câștige, ca și pupăza asta de Simona ii favorizează. Sa nu uite ca are și ea copii, și e urat sa fii asa rea cu unii concurenți.

Mireasa din 22 iulie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Joi 22 iulie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.


Server 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!