MIREASA Sezonul 3 Episodul 120 - 23 Iulie 2021 Online

In fiecare dimineață mergem mai departe cu o nouă ediție Mireasa din 23 iulie 2021 așa că fiți cu ochii pe noi în fiecare zi.
mireasa 22 iulie 2021 online

Intamplari actualizate din noua editie difuzata astazi de la Mireasa sezonul 3 episodul 120 ce va fi disponibila in data 23 iulie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Părerea mea este că acceptă acest circ, fără egal, fie pt că e a cuiva de acolo sau pentru că face audienta în casa, ea, iar la celălalt emisiune, fiica ei Alexandra, care este că și ea. Acolo stă liniștită, și nu cred că- i este frică de Gabriela, sau poate că da. Indiferent care ar fi motivul RUSINE să le fie că ne oferă asa ceva pe post. Știu că pot răspunde, să nu ne uitam eu raspund: Că aveam alte așteptări sau de P...i. Să le fie rușine iar aceasta femeie pe a cărei față vezi mîndrie, merita, tot disprețul, nu doar sancțiune.

-Acum să fim serioși, chiar ați crezut că d na Daniela renunță așa ușor când este vorba de mâncare? Nu, este o problemă de viață și de moarte! Și s-a găsit și "figuranta" asta de Giurgiu să-i țină ei piept, tocmai asta care nu este de acord cu vocabularul ei de "Baicului"!? Fie vorba între noi, nu toți cei care locuiesc în "Baicului" se fac de râsul lumii cu vocabularul și comportamentul, așa cum se întâmplă în cazul Danielei. Oare, ce zice Buni când vede și aude ce face d na Daniela? -Iza a mai clarificat astăzi o problemă a cârcotașilor care se se tot certau cu sustinatoarelele pe tema băuturii. Da, ea când vrea să bea, bea. Că se mai ascunde câte puțin de Blaze sau de cameră, asta-i treaba ei, știți ca  a spus că ea este foarte curioasă și asumată! Gata, ați înțeles, da?  Și dacă tot nu s-a mai certat de mult (de ieri) astăzi l-a agățat pe Liviu. Culmea, subiectul este tot aerul condiționat. Este fidelă subiectului!  Acum cică topul ar fi de vină! -Liviu și Maria cred că sunt foarte îngrijorați că rămân fără subiecte de scandal. Acum, noroc cu dansul ăsta că le mai da motiv pentru ceartă. Pentru ei, este aproape de neînțeles, cum Dumnezeu, ceilalți trăiesc atât de liniștiți? Nu tu o înjurătură, nu tu o jignire nu tu o imbranceala! Foarte ciudat! Asta este viață? Au mai încercat ei să bage bățul prin gard, ba la Ana, ba la Bogdan, și pe la Blaze ceva, ceva, dar nimic. Nu au reușit să - i scoată din minți. Totul în zadar! Acum se vor axa puternic pe Marian și Andreea, și-o vor lua aliat pe Iza, și vor face tot posibilul sa - i scoată din calmul lor.

 -Și doamnele au ieșit la atac. Au tot cârcotit pe la colțuri dar, acum sunt la rampă! Și dacă tot nu o au la "ficatei" pe d na Mari, atacă și ele cuplul Liviu și Maria. Problema ar fi la susținătorii care "nu vede" că "ei nu se iubește" (citate din d na Daniela) și totuși "i-a votat" pentru o ieșire din casă. Cea mai revoltată părea a fi Daniela, de ce? Poate vroia să fie votat cuplul Alin și Cosmina. Acolo nu-i mai vedea Buni și cine știe. -Cred că astăzi există ceva probleme în rândul sustinatoarelor. Legile astea din România le dau bătăi de cap. Ce mișcări de trupe vor fi?

Mireasa din 23 iulie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre "grupul vesel" si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Vineri 23 iulie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.
Server 2.