Mireasa

MIREASA Sezonul 3 Episodul 122 – 25 Iulie 2021 Online

mireasa 25 iulie 2021 online

Intamplari actualizate din noua editie difuzata luni din Mireasa sezonul 3 episodul 122 ce va fi disponibila in data 25 iulie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Viata mi-a dovedit nu o data veridicitatea proverbului “cainele care latra nu musca”. Nu va luati dupa aparente. Nu imi place limbajul necivilizat ,dar temperamentul mai impulsiv al Danielei nu o catalogheaza ca fiind o femeie rea. Vede realitatea si o spune pe fata,chiar daca intr-un mod mai neacademic. Diploma lui Mari pe care a tinut sa o arate pe final de emisiune nu au surclasat-o din pacate…chiar nu era necesar gestul, nu interesa pe nimeni. As merge cu ochii inchisi pe mana Danielei ,decat pe a lui Mari,Malvina,sau Ioana. Tot o serpoaica este si Ana…a tacut cat a tacut,dar dupa ce s-a vazut cu sacii in caruta, a inceput sa scoata din vistierie “comorile” caracterului. Sub ranjetul ala de “live” se ascunde multa prefacatorie.

Daniela are simt justitiar EA nu i place Sá se prefaca de aici si reactiile ei .Vorbele mai porcoase si lê asuma ,mironositele isi calculeaza Vorbele dar stau cu ghearele scoase precum motanii cind prind Prada.Mary vrei Sá pari ceea cê nu esti, concluzia daca iti lasai actele de studii acasa erai mai desteapta .Nu mai suferi din pricina asta. Cosmina a jucat rolul fetei foarte deschise, ce nu e deloc posesivă și geloasă, tocmai pentru a câștiga teren în fața lui Alin și a Danielei, de acele două lucruri ei plângându-se cel mai mult în ceea ce o privea pe Adelina. Acum, când s-a văzut cu sacii în căruță, începe ușor-ușor să îi cadă masca, arătând o gelozie mai exagerată decât a Adelinei.

Mireasa din 25 iulie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Luni 25 iulie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!