Mireasa

MIREASA Sezonul 3 Episodul 124 din 28 Iulie 2021 HD

mireasa 28 iulie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 3 episodul 124 ce va fi disponibila in data 28 iulie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Adevarul pur e ca niciunul dar absolut niciunul din cuplurile din casa nu inspira nimic, sunt fade, seci, lipsite de sentimente, ultrablazate, doar ideea unui castig usor, nemuncit de 40.000 euro ii anima si le face sa le sticleasca ochii obositi si sa iasa din starea cataleptica in cate se afla! Toti laolalta nu fac nici cat o ceapa degerata! Toti sunt ursuzi si plictisiti de viata si de celalat, diferenta intre ei e doar ca unii sunt mai maleabili, mai scoliti, mai alunecosi, altii mai din barda, mai ciobanosi si razbesc mai greu! Per total si in cincluzie targul de fete de pe Muntele Gaina s-a transformat in emisiunea Mireasa! Iubire, dragoste oarba si casatorie in 4 luni, 3 luni sau 1 luna nu exista, decat fortat.

Nu zic ca nu are dreptate Maria ca lucrurile se fac impreuna, dar si barbatul trebuie sa fie din categoria celor care inteleg ca asa ar trebui sa fie. Liviu din pacate nu este din acea categorie si acesta va fi un punct nevralgic important in caznicia lor. Dupa parerea mea, fac o mare greseala ca se casatoresc pentru ca au foarte multe principii contradictorii, iar ce nu merge de la inceput, nu va merge niciodata!

Mireasa din 28 iulie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Miercuri 28 iulie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.


Server 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!