Mireasa

MIREASA Sezonul 3 Episodul 125 online 29 Iulie 2021

mireasa 29 iulie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 3 episodul 125 ce va fi disponibila in data 29 iulie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Alin sa vazut ca a făcut ce a simtit si a facut cu dragoste și cu tot sufletul, s-a vazut ca era foarte emoționat și este foarte fericit și o divinizeaza pe Cosmina o place foarte tare! Felicitari bravo lor sa se iubească și sa fie într-un ceas bun sa fie fericiți, bravo Cosmina cele mai frumoase vorbe spuse Mamei lui Alin asta da dovada ca este educata si foarte bine crescuta, felicitari fata frumoasa finuta delicata dulce isteata!

Referitor la apelul (indirect,fireste)concurentilor catre sustinatori :ati urmarit cu atentie cum si-a justificat Alina preferinta pentru cuplul Marian-Andreea? (Personal eu nu-i plac…dar asta nu conteaza acum). A amintit ca, desi Marian si Andreea au atacat-o foarte des,mai ales Marian mereu a avut ceva de spus contra ei,ea este impartiala. Si ca voteaza iubirea. Eu presupun ca daca esti in casa,normal ca percepi ca iubire tot parcursul acestui cuplu. O data in plus,Alina arata ca este “adevarata”. Raman la parerea ca este o persoana speciala.

Mireasa din 29 iulie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Joi 29 iulie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!