Adela

Adela Sezonul 2 Episodul 1 din 19 August 2021

adela 19 august 2021 online

Urmareste aici pe site continuarea din serialul Adela sezonul 2 episodul 1 va fi difuzat in data de 19 august 2021 Online.

Ce se va intampla din sezonul 2:Ana Maria va observa cruciulita la Stela care ii va spune ca a fost a Adelei si o sa se afle ca Adela e fata lui Paul si Ana Maria, Andreea o sa piarda sarcina, Floppy este fratele lui Mihai, Nea Gheorghe moare dupa ce un om de – Al Marthei il va impusca, Martha va muri, spre sfarsitul sezonului pentru ca o va impusca Floppy sau Mihai, si daca Andreea va pierde copilul e clar ca Adela si Mihai vor face nunta(la sfarsit) chiar daca eu cred ca Martha va fi omorata la nunta(asa cred eu ca va decurge sezonul 2).

Adela Sezonul 2 Episodul 1 din 19 August 2021 HD

Pe scurt, iata povestea noului serialul: Adela (Mara Oprea), este fata unui om bogat insa ea este abandonata la nastere si crescuta de o familie saraca, acestia la randul lor mai aveau o fata pe nume Andreea (Oana Mosneagu). Dupa un timp, tatal biologic al Adelei vine la familia adoptiva sa isi ia fata insa acesta nu isi cunoaste fiica. Mama adoptiva a celor 2 fete il pacaleste pe omul de afaceri, inlocuind-o pe Adela cu Andreea, fata lor. Astfel, Andreea ii ia locul Adelei bucurandu-se de o viata de fata bogata, intr-un cartier din Snagov. Adela va ramane cu familia adoptiva dorinta ei fiind sa devina jurnalista. Pentru a vedea cum se va descoperi adevarul nu ne ramane decat sa urmarim serialul Adela.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Sezonul 2 Episodul 1 cu difuzat online integral 19 august 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.

SERVER 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!