Adela

Adela Sezonul 2 Episodul 2 online 26 August 2021

adela 26 august 2021 online

Urmareste aici la noi continuarea din serialul preferat Adela sezonul 2 episodul 2 va fi difuzat in data de 26 august 2021 Online.

Foarte bun acest nou sezon, un inceput promițător. Serialul e împachetat foarte bine: scenariu, suspans, actiune și dramă.P.S. Am cateva sugestii pentru productie: Personal ași dori mai multă actiune si suspans. Sigur pe parcurs producătorii și scenariștii pot produce acest lucru (personaje in genul lui Bebe, sincer ma asteptam sa evolueze personajul lui). Foarte interesant e si momentul deschiderii primului episod, cu omul din spatele pistolului. Si personajul lui Vali imi place. Omul cu dreptatea in mana. Plus si procurorul. Unul dintre cele mai bine realizate episoade din toate de până acum. Mai ales, unul dintre cele mai bune vizionate de mine și, din câte se pare, și al multor altora (locul 14 în trending la momentul actual). Felicitări echipei din producție și actorilor pentru dedicația oferită!

Adela Sezonul 2 Episodul 2 din 26 August 2021 HD

Pe scurt, iata povestea noului serialul: Adela (Mara Oprea), este fata unui om bogat insa ea este abandonata la nastere si crescuta de o familie saraca, acestia la randul lor mai aveau o fata pe nume Andreea (Oana Mosneagu). Dupa un timp, tatal biologic al Adelei vine la familia adoptiva sa isi ia fata insa acesta nu isi cunoaste fiica. Mama adoptiva a celor 2 fete il pacaleste pe omul de afaceri, inlocuind-o pe Adela cu Andreea, fata lor. Astfel, Andreea ii ia locul Adelei bucurandu-se de o viata de fata bogata, intr-un cartier din Snagov. Adela va ramane cu familia adoptiva dorinta ei fiind sa devina jurnalista. Pentru a vedea cum se va descoperi adevarul nu ne ramane decat sa urmarim serialul Adela.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Sezonul 2 Episodul 2 cu difuzat online integral 26 august 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.

SERVER 1 INTEGRAL.


SERVER 2 COMPLET.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!