Destine ratacite

DESTINE RATACITE Ep 690 din 1 August 2021 Tradus

destine ratacite 1 august 2021 online

Va asteptam alaturi de echipa noastra sa vizionam online Destine Ratacite episodul 690 va fi difuzat in data 1 august 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 690 din 1 august 2021 HD

Anjali ascunde pãpuşa când vine Simar la ea. Mai apoi Devika vine la familie. Ea cere ceva dulciuri. Ptr cã face ceva venerație la o zeițã. Kushi se uitã cu fricã la ea. Ea zice oare cum s i dau în vileag. Devika zice din pãpuşã cã ea e Patali nu Devika. Simar i a dat ce i a trebuit lui Patali. Mai apoi seara femeile pregãtesc lucrurile ptr o slujbã pe care o ține şi Patali. Patali merge la Kushi apoi. Ea o i a de gât pe Kushi. Patali o izbeşte de dulap pe Kushi. Patali zice cã tu mi ai distrus planul. Cã ți omor copilul. Kushi pune pe scãri ulei ptr ca Simar sã alunece. Patali i a dat ordin lui Kushi. Simar vine pe scãri. Patali e acolo. Simar cade pe scãri. Kushi strigã Simar!! Familia vine jos. Simar e rãnitã. Prem o pune pe pat. Kushi zice ce am fãcut? Cã putea muri. Patali a fãcut o pe Kushi sã facã asta. Doctorul o vede pe Simar. Mata gi vede uleiul pe scãri. Ea zice cine a vãrsat ulei pe scãri?

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.

In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume:
Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45;
Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45.

Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 690 cu traducere inclusa de la data de 1 august 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!