Destine ratacite

DESTINE RATACITE Episodul 691 online 2 August 2021 Tradus

destine ratacite 2 august 2021 online

Va asteptam alaturi de echipa noastra sa vizionam online Destine Ratacite episodul 691 va fi difuzat in data 2 august 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 691 din 2 august 2021 HD

Patali merge la Simar. Apoi ea zice familiei cã Simar e aşa din cauza magiei negre. Patali zice de o prietenã de a ei Gayatri ce o poate vindeca pe Simar. Kushi zice e un truc a lui Patali dar n am ce face. Anjali zice Devikãi cã n o poate duce azi la Simar. A doua zi e ora 9 dimineața Mata gi zice femeia aia n a venit. Uşa se deschide o femeie apare. Kushi zice e PATALIDEVI în persoanã. E ea dar e deghizatã. Ea zice cã e Gayatri cã Devika a chemat o. Patali intrã în casã. Ea se uitã la zeițã şi zice azi m au întâmpinat. Patali zice cã simte un duh necurat în casã. Ea zice familiei sã pregãteascã totul ptr slujbã. Anjali vrea sã ducã pãpuşa la Simar dar Mata gi apare. Anjali zice Devikãi mã duc la slujbã şi eu. Devika zice de la slujba aia familia va fi disperatã. PATALIDEVI începe slujba ei cu vrãjitorii. Ea pune nuca de cocos pe foc. Ea i a nuca de cocos din foc familia e şocatã. Picioarele lui Simar se coloreazä de la vrajã. Simar vine jos pe picioarele ei. Patali a legat nuca cu ațã neagrã. Familia se bucurã. Patali zice din cauza lui PATALIDEVI te ai vindecat nu a zeiței.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.

In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume:
Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45;
Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45.

Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 691 cu traducere inclusa de la data de 2 august 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!