Destine ratacite

DESTINE RATACITE Episodul 708 online 19 August 2021

destine ratacite 19 august 2021 online

Va asteptam alaturi de echipa noastra sa vizionam online Destine Ratacite episodul 708 va fi difuzat in data 19 august 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 708 din 19 august 2021 HD

Discul zeiței sparge mingea lui PATALIDEVI. Familia se sperie. Apoi ei spun Slavã zeiței!! Devika zice lui Prem şi Siddanth s o ducã pe Simar. Dar Siddanth zice n o pot mişca. PATALIDEVI zice numa cu mine vine Simar. PATALIDEVI face iar vrajã. Mata gi cu femeile aruncã apã sfințitã pe PATALIDEVI. Ei nu i place. Toate spun Slavã zeiței. Apoi toate pun apã sfințitã pe ea şi spun incantația. Zeița scoate din ea luminã şi dã spre idolul lui PATALIDEVI. Devika zice zeița Durga a luat tot rãul din statuie. Apoi Devika îşi foloseşte puterile pe PATALIDEVI. PATALIDEVI zice acum ai câştigat dar vin înapoi. Mã voi rãzbuna. Patali dispare. Siddanth duce pe Simar sus în camerã. Roli zice Devikãi de azi eşti sora mea. Roli zice ne ai ajutat mult. Sankalp cere iertare lui Kushi. Mata gi zice zeiței s o facã pe Simar din nou a lor. Prem e cu Simar în camerã. A doua zi familia ține slujba fiindcã e sãrbãtoare. Simar se trezeşte din somn.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.

In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume:
Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45;
Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45.

Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 708 cu traducere inclusa de la data de 19 august 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!